Navijači Partizana u suzama: Kraj i konačno "zbogom"!
Nekadašnji tim Partizana, Foto: Starsport©

KRAJ

Navijači Partizana u suzama: Kraj i konačno "zbogom"!

Oproštaj koji će zaboleti Grobare

Objavljeno: 22:46h

Proslavljeni srpski fudbaler Zoran Tošić odlučio je da završi karijeru u 38. godini.

Miljenik navijača Partizana je objavio emotivnu oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

- Nažalost svemu dobrom jednog dana dođe kraj. Nadao sam da ovaj trenutak nikada neće doći, ali sada sam siguran da je došlo vreme da završim fudbalsku igračku karijeru.

Kao klinac sam sanjao da zaigram za Partizan, Srbiju i Mančester Junajted, i imao sam sreću da snove ostvarim u 21. godini. Od Banata i Partizana do Mančester Junajteda i CSKA Moskve. Povratak u Partizan, potom Taizhou Yuanda, Tobol i za kraj PAS Lamia.

Mnogo trofeja, pobeda, uspona i padova ali ljubav je uvek bila tu. Hvala mojoj porodici, koja je učinila mogućim ovo putovanje. Hvala trenerima, saigračima, svima koji su bili uz mene svih 20 godina. Posebno sam ponosan na 10 godina igranja za svoju zemlju Srbiju. Uvek sam sa posebnom željom nastupao za reprezentaciju. Na kraju, veliko hvala navijačima klubova gde sam nastupao, uvek sam osećao iskrenu podršku.

Izlazim iz kopački, ali fudbal i dalje ostaje moja najveća ljubav i strast. Vidimo se u nekoj drugoj ulozi - napisao je Tošić.

Tošić je za reprezentaciju Srbije odigrao je 76 utakmica i postigao 11 golova. Bio je učesnik Svetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi.

Poslednje je igrao za Lamiju na Kipru, Tobol u Kazahstanu i Taidžu u Kini, ali njegove partije u dresu Partizana navijači nikada neće zaboraviti.

Igrao je za slavni Mančester junajted i CSKA iz Moskve, a sada je došlo vreme da kaže konačno "zbogom".

Bonus video:

03:48

Upad huligana na stadion FK Partizan

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.